Maak kennis met Melissa

Bij Massage-à-point in Merksem kun je terecht voor diverse massages en schoonheidsbehandelingen. Melissa specialiseerde zich in diverse massages, gelaatsverzorging met Chi Essential Cosmetics, manicure, pedicure en suikerontharing. Dankzij haar jarenlange ervaring stemt ze elke massage en verzorging af op de wensen en behoeften van de klant. Het is telkens een persoonlijke en unieke ervaring waarbij Melissa haar tijd neemt om jou op jouw gemak te stellen en je tot rust te laten komen.

Op haar 23ste besliste Melissa om terug naar school te gaan en voltooide de opleiding tot schoonheidsspecialiste. “Initieel lag het accent op visagie, maar ik merkte dat ik heel graag massages en gelaatsverzorgingen deed. Zo ben ik mij daar dan meer in gaan verdiepen en erin gerold. Ik heb jaren ervaring opgedaan in diverse wellness centra, tot ik in 2016 startte in bijberoep bij mij thuis. In januari 2020 heb ik de knoop doorgehakt en zette de stap naar hoofdberoep. Door mijn verhuis naar Antwerpen moest ik opnieuw beginnen en hier mijn draai wat zoeken. Eind januari hebben we thuis mijn eigen instituut ingericht waar ik klanten kan ontvangen.”

SPECIALISATIE IN DIVERSE MASSAGETECHNIEKEN: RELAX, DEEP TISSUE, ZOUTSTENEN, SCHELPEN & BAMBOE

Melissa specialiseerde zich in diverse massages, ze heeft dan ook een ruime keuze samengesteld waaruit de klant kan kiezen volgens tijdsduur. “Tijdens een kort gesprekje maken we kennis en probeer ik te achterhalen waar ze het meeste nood aan hebben. Komen ze puur voor ontspanning, zijn er fysieke klachten of zaken waar ik rekening mee moet houden? Elke persoon en lichaam zijn anders, dus ook elke massage is persoonlijk. Ik volg geen vast protocol, maar stem de massage zo goed mogelijk af op wat ze willen of nodig hebben. Dit kan ik doen dankzij mijn ervaring, opleidingen en combinatie van verschillende technieken: relaxatie, deep tissue, bamboe, schelpen, zoutstenen…

De klassieke manuele massage blijft het meest gevraagd, maar in de winter doet de warme schelpenmassage ook erg deugd. De bamboe massage is dan weer weggelegd speciaal voor sporters, want die is wel wat intenser. Na de massage is er nog tijd om iets te drinken en eventjes na te praten wat ze ervan vonden.”

GENIETEN VAN EEN CHI ESSENTIAL COSMETICS GELAATSVERZORGINGHaar tweede passie zijn de gelaatsverzorgingen, hiervoor werkt Melissa samen met Chi Essential Cosmetics. “Ik heb gekozen voor het gamma van Chi omdat het gebaseerd is op natuurlijke oliën, essentiële oliën en hydrolaten. Er zit geen enkele witte crème meer in en is 100% natuurlijk. Ik werk er al een aantal jaren mee en heb er heel mooie resultaten mee. De producten worden zelfs door mensen met een heel gevoelige of allergische huid goed verdragen. Ik kan de gelaatsverzorging volledig personaliseren volgens wat nodig is op dat moment. Ik kijk wat de huid nodig heeft en pas de productlijn aan. Ook vraag ik of er bepaalde geuren zijn die je niet graag ruikt, dan kan ik daar rekening mee houden. Ten slotte zit er ook heel veel massage verwerkt in mijn behandelingen.”

WELLNESS BELEVING, RELAXATIE EN DE NATUUR WEERSPIEGELEN ZICH IN HET RUSTGEVENDE INTERIEUR


Melissa heeft voornamelijk de nadruk gelegd op wellness en relaxatie en dat weerspiegelt zich in het interieur. “Het is een zeer rustgevende sfeer met lichte kleuren en veel hout. Er is veel natuurlijke lichtinval die zorgt voor mooi licht en voldoende ademruimte. Het voelt gezellig en warm aan. Ik wil dat mijn klanten zich hier welkom voelen en op hun gemak zijn. Het is mijn doel om ze gerust te stellen en hen te laten ontspannen. Mensen komen hier ook binnen voor wat tijd voor zichzelf en om tot rust te komen. Ik neem dan ook de tijd voor iedere klant met een vriendelijke babbel en nadien mogelijkheid om hun verhaal te doen bij een theetje. Nadien zijn de klanten erg tevreden. Ze voelen dat ik mijn werk graag doe, mijn tijd neem en mijn massages persoonlijk zijn. En daar komen ze graag voor terug.”


 

Social media